31.12.2012

Vuosi 2012 oli hyvä vuosi – hyvää uutta vuotta!

Uusia oireita ei ole tänä vuonna ilmennyt – MS-tauti ei ole ainakaan havaittavasti edennyt. Kunto on parantunut monella tapaa, voima ja kestävyys on lisääntynyt, fatiikki on vähentynyt. Tarvitsen huomattavasti vähemmän lääkekannabista hyvän voinnin ylläpitämiseen kuin aiemmin. Olen käynyt teatterissa ja elokuvissa. Olen jälleen matkustellut ja ollut yötä muualla kuin kotona.

Vuonna 2012 kävelin 1131,5 km, juoksin 17,8 km, hiihdin 52,5 km, ja pyöräilin 220,8 km. Tein vuoden aikana 181 kotikuntosalitreeniä.

Aloitin aktiivisen lukemisen uudelleen viime vuoden lopulla, aiemmin ei riittänyt keskittymiskyky eikä jaksaminen ja kirjat edistyivät todella hitaasti. Vaan tänä vuonna luinkin jo 75 kirjaa, pääosin kotimaisia dekkareita, mutta myös paljon muuta. Erityisesti voin suositella sananiekka Reijo Mäen dekkareita.

Kiitokset jälleen blogin lukijoille, minua tukeneille läheisille ihmisille, ja suurin kiitos vaimolleni.

Abba - Happy New Year
[Piilota kommentit] - [Näytä kommentit]
Yksittäisen kommentin klikkaus piilottaa/näyttää sen tekstin

2 kommenttia:

Laura Pazzaglia kirjoitti... [vastaa]

Read your update with help from google translator. Wonderful news.. and it sounds like you've been really busy (which is good).

And your (other) blog readers than YOU, too!

Happy New Year!


L

MS-potilas kirjoitti... [vastaa]

@Laura Pazzaglia
Hi, and thank you for reading and commenting this blog. Last year I've gotten better, or at least not worse. I've been busy exercising etc., and it has been worth it. Happy New Year 2013, Laura!

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...