2.8.2021

Joko lääkekannabis saadaan pois Suomesta?

Joko se inhottava lääkekannabis saadaan kitkettyä pois Suomesta ja paremmat nykyaikaiset lääkkeet käyttöön? Valviralla on ainakin kova yritys. Olen jälleen ilman lääkäriä, joka uusisi lääkekannabisreseptini. Euroopan parlamentin suositukset eivät paljoa paina, kun Valvirassa "hoidetaan potilasturvallisuutta".

Hiljaiseksi tämä vetää. Minulla on etenevä MS-tauti, johon olen käyttänyt yli kymmenen vuotta lääkekannabista hyvin toimivana lääkkeenä, maksan kokonaan itse lääkkeeni, ja vieläkin lääkkeiden saaminen on näin vaikeaa. Tällä hetkellä siis jopa mahdotonta, kunnes saan (jos saan) reseptit uusittua. Keneltä se on pois, kun voin lääkekannabiksen avulla paremmin?


Ote lääkäriltä saamastani kirjeestä

Kun yritin viimeksi uusia reseptini julkisella puolella (KSSHP:n edellisessä sairaalassa, ennen Novaa), en saanut lääkäriltä edes asiallista kohtelua, saati sitten lääkekannabisreseptejäni uusittua. Laskun kyllä lähettivät siitä, että kävin lääkärin haukuttavana.

Mitä minä teen?

Paljon kysymyksiä, ei vastauksia.
[Piilota kommentit] - [Näytä kommentit]
Yksittäisen kommentin klikkaus piilottaa/näyttää sen tekstin

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti... [vastaa]

Osta joltain hipiltä, joka kasvattaa himassa. Etpähän ainakaan tue kv-rikollisuutta ja sopivan toimittajan osuessa kohdalle tuo saattaa jopa välittää voinnistasi.

Unknown kirjoitti... [vastaa]

Miten lääkäri lähettää suoraan potilaalle tietoja asioista, jotka eivät t o d e l l a k a a n ole noin vain lähetettävissä? Tai ovathan ne, mutta silloin siinä jo rikotaan useita lakeja+ vaitiolovelvollisuutta. Tässä ei nyt kaikki täsmää.

Anonyymi kirjoitti... [vastaa]

Kyllähän lääkärit on aina ilmoittaneet jos eivät voi jatkaa lääkkeen kirjoittamista, itselleni tullut 2 vastaavaa kirjettä,tosin ei kannabislääkityksestä.

Unknown kirjoitti... [vastaa]

@Anonyymi Eivät noin suoraan, henkilökohtaisesti ja varsinkaan selittelyjen kera.

Lähetä kommentti