4.2.2012

Vuosi käyntiin

Kerronpa vähän omiakin kuulumisiani tämän vuoden puolelta, parin kuvan kera.


Kuntoilu monipuolistui entisestään, kun puolisoni osti meille kirpparilta sukset. Muutama lenkki ollaan jo tehty, 2,5 kilometrin ja 5 kilometrin lenkkejä. Hiihtäminen on ollut paljon mukavampaa kuin ennen, kun sitä tekee nyt vapaaehtoisesti. Koulun hiihtopakot ja -kilpailut tappoivat hiihtoinnostuksen aikoinaan tehokkaasti ja pitkäksi aikaa. Hiihtäminen on tehokasta kuntoilua, ja hyvin suomalaista. Suosittelen.


Blogissa on nykyään ns. lightbox-ominaisuus, jolla blogipostin kuvat saa avattua tekstin päälle, ja tekstiin on nopea palata – testaa klikkaamalla postissa olevia kuvia. Vastaava ominaisuus löytyy mm. useista nettilehdistä. Blogikoodausta olen tehnyt edelleen, ja YABTB-blogissani on Blogger-räätälöinnin aikaansaannoksiani tarkemmin esiteltynä.

Joulukuussa mainitsemani legoformulaprojekti valmistui vuoden alussa, tässä valmiista autosta kuva kori ylös nostettuna. Ja jo heti joulun jälkeen valmistui tuhannen palan palapeli, nopeasti tehtiin kahdestaan, meni vain noin vuorokausi.


MS-tautia sairastava Terry Wahls on käyttänyt toipumisessaan ja sairauden hallitsemisessa apuna ruokavalion lisäksi sähköistä hermo- ja lihasstimulaatiota. Olen itsekin alkanut käyttää tänä vuonna hankittua ns. TNS-laitetta (englanniksi TENS), jolla yritän mm. herätellä vatsan seudun tuntoa ja lihaksistoa, toiveena että hoito samalla stimuloisi myös suoliston toimintaa. Sähkö on tuntunut kyllä hyvältä. Aika näyttää, tuleeko pitkäaikaisesta käytöstä vielä lisää suotuisia vaikutuksia.

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...