31.12.2018

Hyvää uutta vuotta 2019!

Kuntoilin jälleen paljon vuonna 2018. Juoksukilometrejä kertyi aluksi hyvin, mutta elokuussa "vanha vaiva" parin vuoden takaa palasi: juoksijan polvi, eli ärtynyt IT-jänne oikeassa jalassa. Loppuvuosi on mennyt sitä parannellessa, olen juossut vain harvoin ja melko lyhyitä lenkkejä. Vuoden kokonaisjuoksumatkaksi tuli 512 km. Vuoden kävelymatka oli 277 km ja hiihtomatka 126 km. Polkupyöräily jäi jostain syystä hyvin vähälle. Ehkä ensi vuonna taas.

Kuntosaliharjoituksia tein noin kolme kertaa viikossa, yhteensä 136 kertaa vuoden aikana. Uusia ennätyksiäkin syntyi. Penkkipunnerruksessa nostin 78½ kg (vanha ennätys oli 75 kg), ja kyykkäsin 68½ kg (vanha ennätys 62½ kg). Itse painan noin 68½ kg. Crosstrainerilla sätkin kuntosaliharjoitusten lämmittelyksi ja jäähdyttelyksi yhteensä 336 km.

Näin jälkikäteen tuntuu, että vuosi 2018 hujahti nopeasti ohi. MS-tauti on pysynyt hyvin hallinnassa lääkekannabiksen ja kuntoilun avulla, etenemistä en ole havainnut. Vuoden loppupuolella tuli jälleen epävarmuus lääkekannabisreseptien uusimisesta jatkossa, eikä asia ole vielä selvinnyt. Kerron sitten ensi vuonna blogissa, kuinka asian kanssa käy.

Minut löytää myös Twitteristä ja Instagramista, joissa päivityksiä tulee huomattavasti useammin kuin nykyisellään tänne blogiin. Lopuksi koosteena tykätyimmät yhdeksän kuvaa Instagram-tililtäni vuodelta 2018: mm. lääkekannabista, kuntoilua, pizzaa ja olutta. Tervetuloa seuraamaan! Hyvää uutta vuotta 2019!

0 kommenttia

Lähetä kommentti