10.8.2014

Vaporisaattorivertailu II – taskuhöyrystimet

Kannabisuutiset-sivusto vertaili kannabiksen höyrystämiseen käytettäviä laitteita alkuvuodesta 2013. Vertailulle on julkaistu jatko-osa, jossa on mukana kolme taskukokoista matkakäyttöön sopivaa höyrystinlaitetta:
  • Puffit
  • Sonic
  • Ascent
Lue Kannabisuutisten artikkeli Vaporisaattorivertailu II – taskuhöyrystimet.

Itse hankin vertailun voittaneen Ascentin keväällä, ja olen ollut tyytyväinen laitteeseen. Akku kestää kohtuullisen kauan (minulla n. puolentoista vuorokauden höyrystelyt) ja laite lämpiää tarpeeksi kuumaksi (maksimi 221°C) irroittaakseen kannabinoidit tehokkaasti. Ascent on melko kevyt ja pienikokoinen, isohkon kännykän kokoluokkaa.

Höyry on hieman karskimman makuista kuin Volcanossa. Lasiosat, joissa höyry kulkee, tahmaantuvat melko nopeasti kannabiksen hartsista vaatien puhdistusta. Ascent on ehtinyt olla mm. Tallinnan matkalla ja yhdellä kaksipäiväisellä vaellusreissulla mukana ainoana höyrystimenä.

1 kommentti:

Agazere kirjoitti... [vastaa]

Toi Acent kuulostaa kyllä ainakin akkunsa puolesta hyvältä. Itse oon kokeillut vain DaVinciä, ja siinä riitti akku just ja just kahteen höyrytyskertaan. Asiakaspalvelusta yritin kysellä et onko tämä nyt normaalia, niin olivat vähän sillä asenteella että ei se ainakaan heidän vikansa ole. Onneks Volcano on kulkenu ihan hyvin mukana koulussa ja matkoilla. :)

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...