Valmiissa annoksessa pihvin päällä on lusikallinen chilikastiketta, pihvin vierellä paholaishilloa ja vartaiden päällä pestoa.
10.5.2011
Grillikausi avattu
Säät ovat olleet hienot ja kesän grillikausi avattiinkin täällä viime viikolla, kiitos järjestelyistä ja toteutuksesta pääkokille. Grilliin meni marinoituja soijapihvejä, kasvisvartaita, joissa mm. latva-artisokkaa ja kesäkurpitsaa, ja normaaliruokavaliostani poiketen halloumi-juustoa (tavallisesti en käytä maitotuotteita).
Valmiissa annoksessa pihvin päällä on lusikallinen chilikastiketta, pihvin vierellä paholaishilloa ja vartaiden päällä pestoa.
Valmiissa annoksessa pihvin päällä on lusikallinen chilikastiketta, pihvin vierellä paholaishilloa ja vartaiden päällä pestoa.
Tunnisteet:
grillaus,
grillivarras,
halloumi,
kasvisvarras,
kesäkurpitsa,
latva-artisokka,
paholaishillo,
pesto,
Ravinto,
soijapihvi
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
0 kommenttia
Lähetä kommentti