30.12.2011

Disneyn klassikot

MTV3 esitti vanhoja Disneyn lyhyitä piirrettyjä 1990-luvulla Disneyn klassikot -nimisessä sarjassa. Keräsin joulua odotellessa YouTubesta näitä samoja piirrettyjä usealle soittolistalle ja tässä kaikki 351 mitä löysin (poisluettuna Silly Symphonies), satunnaisessa järjestyksessä soitettuna (lukumäärä voi kasvaa, jos löydän jaksoja lisää). Toteutin usean soittolistan satunnaissoiton randomtube-palvelua käyttäen.

Pääset katsomaan videoita tästä linkistä

Mikäli haluat hypätä jonkin jakson yli, klikkaa Play next, tai jos haluat palata edelliseen videoon, klikkaa Play previous. Reshuffle sekoittaa soittolistan uudestaan ja aloittaa sen soiton. Videon saa suurennettua koko ruudulle videosoittimen oikeasta alakulmasta. Katseltavaa on yhteensä yli 40 tuntia, joten kannattanee suunnitella etukäteen, kauanko näitä aikoo kerrallaan katsoa. Sinua on varoitettu. :)

Silly Symphonies

Tällä sivulla ei ole mukana Disneyn klassikoissa esitettyä vuosina 1929–1939 tuotettua Silly Symphonies -sarjaa, voit halutessasi katsoa sen/sitä täältä, tai satunnaistettuna muiden Disney klassikojen seassa täällä.

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...