21.2.2011

Yrittäjän mieli

Toimin yksityisyrittäjänä käytännössä koko työurani ennen työkyvyttömyyseläkkeelle joutumista. Positiivarien Juhani Töytäri kirjoittaa Ajatusten aamiaiseen linkitetyssä tekstissä, miten yrittäjä ajattelee, ja tunnistin kyllä itseni. Yhä eläkkeelläkin olen yrittäjä. Tämän vuoksi toimin kuten toimin, mm. oman hoitoni suhteen, enkä kuten suurin osa. Toteutan omaa suunnitelmaani, kannan vastuun tuloksista ja nautin onnistumisista.

Älä anna niiden ihmisten lannistaa sinua, jotka eivät koskaan ole päivääkään vastanneet itse kaikesta tekemisestään, sillä he eivät edes itse tiedä, että he eivät tiedä.


Lue koko juttu: Aiotko yrittäjäksi?

1 kommentti:

kodinonni kirjoitti... [vastaa]

Yrittäminen vaatii paljon.
Yrittämistä, pohdintaa, vastuullisuutta - mutta ennen kaikkea rohkeutta.

Sairastuminen vakavasti on usein tilanne, joka tuo kysymysmerkkejä elämään ja ajatuksiin. Epävarmuus kasvaa ja mahdollisesti aiemmin liekillä palanut rohkeus on yrittäjälläkin koetuksella.

Mutta samalla kun valitsee rohkeutta vaativan polun, voi todennäköisemmin olla ensimmäisten joukossa uusien ratkaisujen ja vastausten äärellä. Voi ensimmäisenä löytää uuden elämän lähteen, valon tai aiemmin löytämättömän soinnun. Toivottavasti yrittäminen palkitaan!

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...